Locuitorii unui oraș, lăsați de zece zile fără apă. Nimeni nu le-a oferit explicații

robinet- chiuveta- apa- botosaniLocuitorii unui oraș din județul Botoșani au fost lăsați de zece zile fără apă, iar nimeni nu le-a oferit, până acum, explicații pentru situația creată.

Este vorba de locuitorii din orașul Flămânzi, care au fost lăsați fără serviciile furnizate de societatea Nova Apaserv. Situația este foarte gravă în special în zona blocurilor din Flămânzi, acolo unde cei peste 1.000 de oameni nu au deloc apă menajeră.

Primarul Dan Oloieru atrage atenția că în ansamblul de blocuri poate apărea în orice moment un foc de infecție și cere conducerii Nova Apaserv, dar și celei de la Consiliul Județean să găsească soluții pentru a furniza din nou apă pentru locuitorii din Flămânzi.

like facebookInițial, acum vreo zece zile ni s-a spus că va fi restricționată furnizarea la două ore dimineața și două ore seara. Acum, nu este nicio picătură de apă în Flămânzi. Eu fac un apel la cei de la Nova Apaserv ca, dacă tot restircționează apa, să o restrciționeze în tot județul, și în municipiile Botoșani și Dorohoi, nu doar aici la Flămânzi”, a spus Oloieru.

 

2 thoughts on “Locuitorii unui oraș, lăsați de zece zile fără apă. Nimeni nu le-a oferit explicații

  1. Demisia celor din conducerea Nova apa serv și a consiliului de administrație !!! In orice societate civilizată incompetenții si-ar da demisia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *