Costel Enache: Nu suntem setaţi pur pe rezultat, ci vrem ca rezultatul să fie o consecinţă a unui model de joc

costel enache fc botosaniTehnicianul FC Botoşani a susţinut, vineri o conferinţă, de presă înaintea meciului cu CSU Craiova. Costel Enache a menţionat că îşi doreşte nu atât un rezultat bun, cât mai ales un joc de calitate.

„Trebuie să tratăm meciul ca o oportunitate de a continua o forma bună, rezultatele bune. Nu ne aşteaptă un meci uşor, întâlnim o echipă care are forţă, o echipă organizată, o echipă care are valori individuale. Fostul antrenor al echipei a fost la ultimul meci şi faptul că a venit să se vadă la vestiare după meci cu băieţii se pare un gest normal. Au fost amintiri, sunt prietenii, au împărţit stări emoţionale, nu avem de ce să fim într-o stare de adversitate. Suntem parte a aceluiaşi fenomen, e absolut normal să ne salutăm, să ne respectăm. În ceea ce priveşte jocul, nu suntem setaţi pur pe rezultat, vrem ca rezultatul să fie o consecinţă a unui model de joc”, a declarat Costel Enache.

Meciul dintre CSU Craiova şi FC Botoşani va avea loc duminică de la 17.30 şi va fi transmis de Look TV, Dokce şi Digi Sport.

One thought on “Costel Enache: Nu suntem setaţi pur pe rezultat, ci vrem ca rezultatul să fie o consecinţă a unui model de joc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *