FOTO Directorul general în Ministerul Fondurilor Europene, Cătălin Gheran, cere rezilierea contractelor cu constructorii care nu se țin de treabă la proiectul de apă și canalizare

catalin gheran director ministru fonduri europene 1Directorul general în Ministerul Fondurilor Europene, Cătălin Gheran, a avut o poziție tranșantă la Botoșani vizavi de problemele ridicate la proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare. Acesta a spus că după o oră de discuție nu a văzut nicio soluție de pe plan local pentru rezolvarea acestor probleme. El a spus că acolo unde problemele se datorează constructorului, se poate rezilia contractul și relicita lucrarea.

like facebookConstat că astăzi se discută pe diferite paliere. Unul e vinovat, altul nu e vinovat. Se discută la viitor: o să facem, o să dregem, dar eu nu am văzut nici aici și nici la noi, la minister, vreo soluție în acest sens. Supervizorul spune că o să facă, proiectantul că o să facă și el, compania de apă spune că are un constructor care e praf. Constat că toată lumea știe care sunt problemele, dar soluții foarte puține. Eu cred că soluțiile sunt simple. Nu înțeleg de ce nu faceți nimic cu acest contractor. Dacă constructorul este incapabil, este o licitație derulată și se poate rezilia contractul și relicita”, a spus Cătălin Gheran.

Directorul în Ministerul Fondurilor Europene a fost invitat la Botoșani, de autoritățile județene,  pentru a găsi soluții în cazul proiectelor ce vizează extindere și reabilitarea rețelelor de apa și canalizare care înregistrează mari întârzieri.

 

One thought on “FOTO Directorul general în Ministerul Fondurilor Europene, Cătălin Gheran, cere rezilierea contractelor cu constructorii care nu se țin de treabă la proiectul de apă și canalizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *