FOTO Accident grav! Două persoane rănite după ce un BMW a lovit un cap de pod și a fost proiectat într-un stâlp

accident vlasinesti botosaniUn grav accident rutier a avut loc, joi dimineață, în județul Botoșani, două persoane fiind rănite, dintre care una încarcerată, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod.

Accidentul a avut loc în localitatea Vlăsinești, în momentul în care un tânăr care conducea un BMW a pierdut controlul asupra volanului și a lovit capul de pod. Ulterior, autoturismul a lovit puternic un stâlp de beton.

Tânărul aflat la volan, Andrei Livadariu, de 20 de ani, nu a fost rănit, însă alţi doi tineri, bărbat şi femeie, care se aflau în mașină, au suferit răni grave, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital.

like facebookLa fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și o ambulanță SMURD, dar și echipaje de poliție.

5 thoughts on “FOTO Accident grav! Două persoane rănite după ce un BMW a lovit un cap de pod și a fost proiectat într-un stâlp

  1. @Stefi, daca aveam inca timbrul de mediu in vigoare, mergea prostu’ mai incet, conducea mai responsabil? Mare berbec esti si tu…

  2. @Gdjekej – Ma refeream la faptul ca acum orice patruped ca tine, daca are o bruma de bani isi poate aduce un jaf de beemveu cu care sa intre in primul cap de pod. Pana recent timbrul era suficient de mare pentru astfel de masini incat sa le taie elanul… Dar n-ai tu cum sa intelegi, ca n-ai cu ce.

  3. Ideea este ca daca mai era timbrul de mediu in vigoare, nu si mai permitea masina, implicit nu se izbea in cap de pod si sa raneasca 2 tineri. Se cam leaga nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *