Viceprimarul Cosmin Andrei, nemulțumit că nu este informat despre stadiul lucrărilor la Cornișa: Nu am primit nicio adresă oficială să merg să fac recepția

vizita parc cornisa botosani12jpgDiscuțiile contradictorii de la Parcul Cornișa continuă între reprezentanții Primăriei Botoșani. Dacă în urmă cu câteva zile primarul Cătălin Flutur i-a sugerat viceprimarului Cosmin Andrei să ia în serios rolul pe care îl are și să  preia Cornișa, acesta din urmă susține că în calitate de președinte al comisiei de recepție nu a primit nicio informare oficială de la constructor cu privire la preluarea obiectelor.

like facebookEl spune că, în plus, recepția pe obiecte nu se poate face, întrucât, conform legislației, ”obiectele trebuie să fie distincte atât fizic cât și funcțional”.

Am avut surpriza să primesc un număr de 14 documente de a căror existență nu am știut și care se referă strict la recepția lucrărilor de la Cornișa, recepție care a fost cerută de constructor prin cinci adrese diferite. Aceste obiecte nu sunt funcționale pentru că nu au canalizare, reprezintă niște clădiri care nu sunt racordate la canalizare, iar această canalizare nu intră în sarcina constructorului. Sunt o serie de aspecte care trebuiesc soluționate de municipalitate. Drept dovadă nu putem face astăzi nici recepția pentru aceste obiecte și voi convoca comisia de recepție pentru a le pune la dispoziție documentația. Sunt convins că nici cei din comisie nu au primit această corespondență care a fost purtată de municipalitate. E un lucru trist. Mie când îmi dă hârtie că e gata, eu mă duc la recepție. Nu am primit adresă oficială să merg la recepție. Degeaba îmi zice domnul primar să fac recepția. Eu nu am nicio hârtie oficială în care să mă duc în șantier să fac recepția”, a afirmat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

 

 

3 thoughts on “Viceprimarul Cosmin Andrei, nemulțumit că nu este informat despre stadiul lucrărilor la Cornișa: Nu am primit nicio adresă oficială să merg să fac recepția

  1. Așa ceva nu se poate decât în romania,d-nl primar Flutur un ordinr ca mulți alții ….BEȚAVAN RATAT….!!!!!!!

  2. Cred ca in 10 ani o sa avem si noi un bazin de balaceala, NU VA ESTE RUSINE? Oare cand o sa va treziti la realitate? DE 10 ani a ti inceput un proiect cu acest parc CORNISA si va mai trebuie inca 10 ani sa l terminati. RUSINE .La Piatra Neamt au terminat un proiect de 4 mil de EURO in 16 luni,cu mai multe bazine si tobogane, acolo de ce se POATE SI LA NOI NU?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *