Profesorii interesați să ocupe un post de director prin detașare se pot înscrie la IȘJ. Vezi lista posturilor vacante de director din școlile botoșănene!

Inspectoratul Scolar Botosani isjCadrele didactice înscrise în Registrul național al experților în management educațional interesate de ocuparea, prin detașare în interesul învățământului, a unei funcții de conducere, respectiv director sau director adjunct, neocupate prin concurs, își pot exprima interesul până pe data de 17 august. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, profesorii pot depune opțiuni în scris la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, în zilele lucrătoare, în interval orar 09.00 – 15.00.

like facebookIȘJ a publicat și lista posturilor vacante de director și director adjunct la școlile din județul Botoșani. La această dată sunt 16 școli din județ fără director și șapte fără director adjunct.

Vezi aici lista funcțiilor de director și director adjunct rămase vacante după concursul din iunie-august!

One thought on “Profesorii interesați să ocupe un post de director prin detașare se pot înscrie la IȘJ. Vezi lista posturilor vacante de director din școlile botoșănene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *