Procurorii nu l-au reţinut pe tânărul care şi-a înjunghiat prietenul în zona inimii

Injunghiat insotit de mascati botosaniBărbatul care și-a înjunghiat, vineri seară, un prieten în zona inimii nu a fost arestat preventiv. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani îl cercetează pe Marius Scarlat pentru tentativă de omor, însă nu au făcut propunere de arestare preventivă pe motiv că nu au avut suficiente probe.

Față de agresor a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile și internarea la Psihiatrie, unde va fi monitorizat.

Victima, Constantin Macovei, de 28 de ani, a fost lovită, vineri seară, cu cuțitul în partea stângă a hemitoracelui şi în spatele capului. El a fugit din fața agresorului și, plin de sânge, a încercat să ia un taxi pentru a ajunge la spital. Șoferii de taxi au refuzat să îl transporte, dar au alertat autoritățile prin 112. El a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la spital, unde a fost băgat direct în sala de operații.

like facebookMarius Scarlat a fost prins în scurt timp, însă a devenit recalcitrant și cu polițiștii. În plus, el amenința că se sinucide, tăindu-se la o mână. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a fi încătușat. Și el a ajuns la spital, unde a fost îngrijit, iar apoi a fost ridicat de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *