Canicula face victime la Botoșani: O persoană a murit iar o alta a fost spitalizată

ambulanta la lesinatUn bărbat a murit iar un altul a ajuns la spital, un factor decisiv fiind căldura din ultimile zile. Tudorel A. de 56 ani, din Flămânzi, a căzut, sâmbătă, pe stradă. Trecătorii l-au văzut și au solicitat sprijinul cadrelor medicale prin 112. A fost dus la medicul de familie, iar acesta a chemat ambulanta. În ambulanță a intrat în stop cardio-respirator, cadrele medicale chemând o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă în întâmpinare. S-a reușit resuscitarea bărbatului, însă ulterior a mai făcut un stop cardio-respirator murind în Urgențe.

like facebookCadre medicale din UPU susțin că temperatura corpului era foarte ridicată la momentul decesului, ceea ce se presupune că acesta a murit din cauza căldurii. Bărbatul era cunoscut ca având probleme cardiace.

Duminică, o altă persoană a fost preluată de o ambulanță de pe strada Ion Pillat din Botoșani. În vârstă de 46 de ani, bărbatul a fost diagnosticat cu hipertermie. El a fost stabilizat, fiind internat la Spitalul Județean.

 

2 thoughts on “Canicula face victime la Botoșani: O persoană a murit iar o alta a fost spitalizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *