Administratorul unei firme din Botoșani, reținut de polițiști. Vindea țigări de contrabandă în Piața Centrală

arestat in duba politieiPoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat acţiuni punctuale pe raza municipiului Botoşani pentru prevenirea şi combaterea traficului, a prelucrării şi a comerţului ilicit cu ţigarete, produse din tutun, alcool şi alte produse accizabile şi contrafăcute.

like facebookAstfel, în urma unui control efectuat la punctul de lucru al unei societăţi, în zona Pieţei Centrale din municipiu, a fost identificată cantitatea de 32.800 de ţigarete (1.640 de pachete), de diferite mărci, de provienienţă Ucraina şi 56 de litri de alcool, produse destinate comercializării şi deţinute fără documente legale.

De asemenea, a fost identificată suma de 20.788 de lei, obţinută în urma comercializării ţigaretelor şi alcoolului de contrabandă.

Poliţiştii au ridicat bunurile în vederea confiscării speciale, iar faţă de administratorul societăţii, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

One thought on “Administratorul unei firme din Botoșani, reținut de polițiști. Vindea țigări de contrabandă în Piața Centrală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *