FOTO Tragedie! Biciclist lovit mortal de un camion încărcat cu butelii

biciclist accident mortal prajeniUn bărbat a murit, joi dimineaţă, în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc la graniţa dintre judeţele Botoşani şi Iaşi când un camion încărcat cu butelii a acroşat mortal un bărbat aflat pe bicicletă. Camionul, marca Mercedes, condus de Ioan Duţu de 42 de ani, se îndrepta dinspre Prăjeni spre Iaşi, iar la ieşire din localitate a intrat în depăşirea unui biciclist.

În timpul manevrei biciclistul, Constantin Răuţu, de 60 de ani, a vrut să facă stânga pentru a intra într-o curte moment în care a fost acroşat de camion. Şoferul camionului a tras stânga tare de volan a izbit un cap de pod pe care l-a rupt apoi s-a oprut într-un alt cap de pod. La faţa locului au fost solicitate cadre medicale, poliţişti şi pompieri.

like facebookMedicul de pe ambulanţă nu a mai putut face nimic pentru victimă şi decesul s-a constatat pe loc. Pompierii au fost solicitaţi pentru a face transferul de butelii din maşina avariată într-un alt camion, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

biciclist accident mortal prajeni1

 

 

 

 

One thought on “FOTO Tragedie! Biciclist lovit mortal de un camion încărcat cu butelii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *