Un investitor vrea să ridice un bloc în spatele Școlii 11 Botoșani. Află detalii!

santier constructiiÎncă un investitor și-a anunțat intenția de a ridica un bloc într-o zonă centrală a municipiului Botoșani. Terenul se află în spatele Școlii nr.11 Botoșani, pe Aleea General Ghe Avrămescu, iar în zonă urmează să fie construit un bloc cu trei etaje. Terenul are o suprafață de peste 700 mp, acesta fiind ocupat în prezent de o casă și un magazin care urmează a fi demolate. Pe fiecare nivel vor fi câtre trei apartamente, boxe și locuri de parcare.

Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, proiectul se află în dezbatere publică.

Există cetățeni care au depus petiții în perioada de consultare. Acestea trebuie verificate să vedem dacă au fundament legal sau nu. Mă bucur când apar clădiri noi, pentru că se creează locuri de muncă, apar apartamente pentru tineri iar singurul lucru pe care îl cer este respectarea legii. În momentul în carte construim trebuie să fim atenți să nu-i deranjăm pe ceilalți”, a menționat Murariu.

like facebookUn complex de apartamente se va construi în spatele Bisericii Sf. Ilie, iar un bloc cu trei etaje se va ridica în spatele Spitalului Județean.

One thought on “Un investitor vrea să ridice un bloc în spatele Școlii 11 Botoșani. Află detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *