Șeful DGA a contestat măsura controlului judiciar dispus de DNA. Ce decizie a luat instanța!

dna-siglaȘeful din Botoșani al Direcției Generale Anticorupție, Daniel Bogdan Buliga a contestat în instanță măsura controlului judiciar dispus de procurorii DNA Suceava.

El a deschis o acțiune la Curtea de Apel Suceava, iar magistrații suceveni au admis plângerea acestuia.

like facebookAdmite plângerea formulată de inculpatul Buliga Bogdan Daniel împotriva ordonanţei nr. 268/P/2015 din data de 25 iulie 2017 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava si, pe cale de consecintă: Revoca măsura controlului judiciar dispusă fată de inculpatul Buliga Bogdan Daniel prin ordonanţa nr. 268/P/2015 din data de 25 iulie 2017 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava”, a decis Curtea de Apel.

Daniel Bogdan Buliga este acuzat de mărturie mincinoasă şi anchetatorii au dispus o măsură de control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Fiind audiat în calitate de martor în cauză, BULIGA BOGDAN DANIEL, având calitatea de şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, cu intenţie, a făcut afirmaţii necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esenţiale ale cauzei în privinţa cărora a fost întrebat, în contradicţie vădită cu aspectele care rezultă din probatoriul cauzei, omiţând totodată să declare toate aspectele despre care avea cunoştinţă”, spun procurorii DNA.

One thought on “Șeful DGA a contestat măsura controlului judiciar dispus de DNA. Ce decizie a luat instanța!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *