FOTO Reacția directorului adjunct al DSP Botoșani, acuzat de ministrul Sănătății că stă pe Facebook: Ce să fac dacă eu nu folosesc la serviciu așa ceva!

laura acatrinei vasile ciochina dspDirectorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Laura Acatrinei, susține că postările de pe Facebook aparțin fiului ei, care a avut acces la pagina sa, și că de când a fost mandatată să ocupe această funcție în DSP nu are timp nici măcar să-și verifice e-mailurile personale. Aceasta nu a dorit să comenteze declarația ministrului Sănătății,  Florian Bodog, care a anunțat că o destituie din funcție pentru că se ocupă de distribuirea bacurilor pe Facebook, în loc de promovarea vaccinării copiilor.

like facebookNu am folosit ID-ul Direcției de Sănătate Publică. Ce să fac dacă eu nu folosesc la serviciu așa ceva… Nu mi-a comunicat nimeni despre demitere. Am înțeles că a apărut acel articol în presa centrală, după care a fost preluat în presa locală. Punctul de vedere mi-l mențin și este același. Nu am timpul necesar de când am fost mandată cu funcția de conducere nici măcar să îmi verifică e-mailurile personale, nici alea nu le verific tot timpul. Asta este”, a afirmat Laura Acatrinei.

Ea a spus că l-a informat și pe directorul executiv al DSP Botoșani de tot ceea ce s-a întâmplat, iar acesta a dispus o anchetă.

Eu sunt pe mandat de interimat și ușor de demis. Eu zic că mai am lucruri de facut în DSP. Postările sunt ale copilului meu. Pagina de Facebook este neactualizată și am făcut-o pentru că am vrut să țin legătura cu colegii mei medici, și e bine să ții legătura cu cei din profesia ta. Facem schimburi de păreri și poate și de informații științifice. Până ieri, la acea pagină a avut acces toată familia”, a mai spus directorul adjunct al DSP.

Gabriel Vasile Ștefan Ciochină, directorul executiv al DSP Botoșțani, a declarat că a dispus intern o expertiză a calculatorului pe care îl folosesște Laura Acatrinei îi instituție.

Vrem să vedem dacă au fost accesări de pe calculatorul de serviciu. De la minister nu am primit nimic”, a menționat Ciochină.

 

One thought on “FOTO Reacția directorului adjunct al DSP Botoșani, acuzat de ministrul Sănătății că stă pe Facebook: Ce să fac dacă eu nu folosesc la serviciu așa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *