Ministrul Sănătății o demite pe directoarea adjunctă de la DSP Botosani. „Toată ziua stă și postează bancuri pe Facebook”

Laura AcatrineiDirectorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Laura Acatrinei, va fi demisă din funcție pentru că în timpul serviciului se ocupă cu distribuirea bancurilor, a glumelor și a citatelor celebre pe Facebook. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Florian Bodog, potrivit căruia, angajata DSP ar trebui să se ocupe mai degrabă de promovarea vaccinării copiilor.

like facebookMedicul epidemiolog Laura Acatrinei este director adjunct interimar la Directia de Sanatate Publica (DSP) Botosani din luna aprilie a acestui an.

Într-o singură zi, Acatrinei are nu mai puțin de 14 postări pe pagina sa de socializare cu citate celebre, bancuri, culmea, toate distribuite chiar în timpul serviciului.

 O alta demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Directiei de Sanatate Publica Botosani (Laura Acatrinei – n.r.), care in timpul serviciului, in loc sa faca promovarea vaccinarii, sta pe Facebook si posteaza bancuri. Dar asta tine de constiinta fiecaruia dintre noi”, a declarat, pentru News.ro, ministrul Sănătății.

La rândul său, Laura Acatrinei susține că de fapt la pagina de Facebook respectivă au acces membrii familiei sale, care fac postările respective.

„La pagina de Facebook la care se face referire are acces familia mea, eroare pe care am corectat-o imediat. La serviciu folosesc un calculator al instituției aflat în inventarul personal, care are un alt ID. Nu am accesat pagina de socializare de pe calculatorul instituției, cel puțin în perioada mai până în prezent. Telefonul pe care il dețin, singurul dealtfel este unul care nu permire accesul la internet”, susține directorul adjunct al DSP.

Laura acatrinei postare

 

laura acatrinei postare2

laura1

 

One thought on “Ministrul Sănătății o demite pe directoarea adjunctă de la DSP Botosani. „Toată ziua stă și postează bancuri pe Facebook”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *