Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, suspendat din funcţie de CSM

raluca stancescu dna2Consiliul Superior al Magistraturii a decis, luni, în cadrul şedinţei ordinare suspendarea din funcţie a Ralucăi Stăncescu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Aceasta a fost suspendată atât din funcţia de conducere cât şi cea de procuror. În prezent Raluca Stăncescu se află în arest preventiv ca urmare a măsurii dispuse de procurorii DNA ce o acuză de şantaj, divulgare de informaţii confidenţiale şi incompatibilitate.

like facebook„Secţia pentru procurori a hotărât suspendarea din funcţia de procuror şi din funcţia de conducere a doamnei STĂNCESCU RALUCA, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în temeiul art. 62 alin. 1 lit. a1) din Legea nr. 303/2004, începând cu data de 21.07.2017, ca urmare a luării faţă de aceasta, prin încheierea nr. 1/21.07.2017 dispusă de Curtea de Apel Suceva – Secţia penală şi pentru cauze cu minori, a măsurii arestării preventive”, se arată în comunicatul CSM.

Raluca Stâncescu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a fost reținută. Cine sunt ceilalți inculpați și ce învinuiri li se aduc!

One thought on “Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, suspendat din funcţie de CSM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *