Consilier local către polițiștii locali care au asistat la ședință: Ați avut și pistoale la dumneavoastră, ca să știm la ce ne așteptăm

cl orosanu marius eugen turcanuUn consilier local PNL susține că polițiștii locali au fost instigați de consilierii PSD să vină într-un număr atât de mare în Consiliul Local pentru a-și cere drepturile salariale. Executivul Primăriei Botoșani a propus un proiect de hotărâre de Consiliu Local cu salariile polițiștilor locali după legea salarizării, iar sindicaliștii, care au fost susținuți de PSD, au venit cu un alt proiect care prevedea încă un plus la salariu față de ceea ce a stabilit Executivul cu aproape 150 lei.

like facebookAduceți comandourile aici ca să pună presiune pe noi și ne amenințați, observ, cu numărul lor. Mai aveau un pas și ne luau pe sus (…). Ați avut și pistoale la dvs., ca să știm la ce ne așteptăm, că între noi și Turcia mai e un pas. Să vină într-un mediu organizat, nu să vii cu pistoale și săbii la ședințe. Încet, încet escaladăm discursul public în România , încurajăm genul acesta de exercițiu de forță și de acum mai avem un pas . Pe mine mă sperie puțin aceste demonstrații de forță”, le-a spus consilierul Eugen Țurcanu consilierilor PSD și polițiștilor prezenți la ședință.

Pentru că au avut susținere din partea consilierilor PSD, proiectul cu salariile a fost votat în forma propusă de sindicaliștii din Poliția locală.

 

2 thoughts on “Consilier local către polițiștii locali care au asistat la ședință: Ați avut și pistoale la dumneavoastră, ca să știm la ce ne așteptăm

  1. La drept vorbind, de ce te minunezi de conduita acestor porecliti politisti? ati uitat cu totii cine i-a fabricat? Parca-ti fio mama careia nu-i vine a crede ce retardat a crescut… De ce nu va infiintati si armata? si servicii secrete… ca noi prostii platim!!
    ce pregatire si ce calitati au acesti locali,inafara faptului ca consuma banul public?care este aportul lor realin comunitate? fugaresc copiii din parc sa nu mai joace mingea? ca un anume primar in multele sale mandate a a spaguit toate terenurile de joaca din oras sau amendeaza batranii care vand zarzavaturi??? iar noapte cand sunt scandaluri nu-i vede nici dracul???
    Sunt oameni cu pregatire adevarata si experiena reala si au venituri de cacat! si Primaria plateste bazat niste neica nimeni pe banii nostri…sa nu mai vorbim de pretul gunoiului care a atins cote alarmante… ca daca e asa de valoros nu-l mai dam, ma… oare nu credeti ca ar fi timpul sa oprim combinatiile astea politice de cacat???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *