Flutur: Zona metropolitană este un mare eșec pentru Botoșani, cu absolut nicio realizare

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, iese la atac și spune că Zona Metropolitană, care a fost condusă de doi directori ai PSD, este un eșec pentru Botoșani. El a menționat în ședința de Consiliu Local că Zona Metropolitană Botoșani este ”o mâncătoare de buget” și că până în acest moment nu a avut nicio realizare.

like facebookDin păcate, Zona metropolitană este un mare eșec pentru Botoșani, cu absolut nicio realizare. Este o mâncătoare de bani din buget, pentru că ideea a fost nobilă. Spuneți ce realizare a avut zona metropolitană? A pierdut startul, a fost administrată prost de doi directori consecutivi. Nu sunt eligibili pe niciun proiect european”, a spus Flutur.

Declarația a fost făcută după ce consilierii PSD au spus că s-au prins bani în bugetul din acest an pentru Șoseaua de centură. Flutur le-a spus că acei bani sunt alocați doar pentru un eventual  studiu de fezabilitate și nicidecum pentru realizarea acestei investiții, care  nu poate fi făcută decât prin fonduri europene.

 

One thought on “Flutur: Zona metropolitană este un mare eșec pentru Botoșani, cu absolut nicio realizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *