Consilierii locali au modificat data organizării Festivalului Verii. Vezi când va avea loc!

summerfest bunicul otilieiConsilierii locali au decis să modifice data organizării Festivalului Verii, după discuții contradictorii. Evenimentul nu va mai avea loc între 17 și 20 august, așa cum s-a vehiculat inițial, ci în perioada 7-9 septembrie, astfel încât Summer Fest devine September Fest.

like facebookNoua propunere a venit din partea viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a motivat că în luna august sunt multe astfel de manifestări în țară și nu vor fi găsiți artiști buni pentru Botoșani.

Vă solicit să mutăm data evenimentului pentru perioada 7-9 septembrie pentru că în luna august nu sunt premise favorabile pentru a putea face un eveniment reuşit, nu avem semnale pozitive de la colaboratori iar cu 50.000 de lei din bugetul local nu putem să îl facem. În perioada propusă iniţial este sărbătoarea Sf. Maria şi sunt 74 de evenimente în ţară care deja sunt în desfăşurare şi nu mai găsim artişti, nu mai găsim colaboratori şi vin cu propunerea să fiţi de acord să mutăm această perioadă. Ţin totuşi să nu neglijăm Ziua Diasporei, în ziua de 15 august, să organizăm la primărie un seminar punând accent pe importanţa botoşănenilor care sunt plecaţi în diaspora, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Evenimentul va avea loc în Centrul Vechi, fiind alocată suma de 50.000 de lei din bugetul local, plata artiştilor urmând să fie făcută de un agent economic cu care municipalitatea va încheia un parteneriat.

 

2 thoughts on “Consilierii locali au modificat data organizării Festivalului Verii. Vezi când va avea loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *