Peste 20 de polițiști locali, la ședința de Consiliu Local pentru salarii. Flutur: Să nu ne facem viața mai grea!

politisti locali la primarie 1Peste 20 de polițiști locali au venit, luni, la ședința de Consiliu Local pentru a-și exprima nemulțumirea vizavi de salariile stabilite după aplicarea Legii salarizării unitare. Executivul Primăriei Botoșani a venit în ședință cu o variantă de salarizare, însă sindicaliștii au propus o alta, mult mai convenabilă pentru polițiștii locali. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, propus, astfel, majorarea bugetului Poliției Locale cu 165 mii lei, susținând astfel doleanțele polițiștilor.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, le-a spus polițiștilor că pentru ceea ce a propus el ”are explicații”, însă nu și pentru varianta propusă de sindicaliști. El a menționat totodată că salariile polițiștilor locali sunt mult mai mari decât ale funcționarilor din primărie.

Nu vreau să ne învrăjbim între noi. Pentru ceea ce am propus am explicații. Vreți cu orice preț să aruncăm în aer tot. Nu putem să avem taxe colectate de la populație de 37 milioane lei și solicitări de salarii de 52 milioane lei. Cu ce plătim apa, cu ce reparăm o stradă, lumina cu ce o plătimSă nu ne facem viața mai grea!”, a afirmat Flutur.

Primarul municipiului Botoșani a declarat că există riscul ca taxele și impozitele locale să fie majorate anul viitor, pentru ca bugetul local să permită susținerea noilor salarii.

politisti locali la primarie

One thought on “Peste 20 de polițiști locali, la ședința de Consiliu Local pentru salarii. Flutur: Să nu ne facem viața mai grea!

  1. Voi ia-ti facut, voi sa-i cresteti. Sunt propria voastra creatie… se pare ca Frankenstein a crescut… Oricum, noi comunitatea nu-i recunoastem de politisti…
    politistii sunt cei care apartin Ministerului de Interne, restul sunt combinatii poltice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *