Costel Enache: Avem ceva în sânge în a ne relaxa după o realizare şi sper să fiu eu capabil să găsesc antidotul

costel enache fc botosaniAntrenorul FC Botoşani este îngrijorat de o posibilă relaxare a elevilor săi, după rezultatele pozitive din primele două etape.

Costel Enache a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Sepsi şi a menţionat că este aproape genetic o anumită relaxare după perfomanţele obţinute în sport, însă el va lucra alături de colegii săi din staff să combată acest lucru. Totuşi tehnicianul şi-a lăudat jucătorii spunând că au o mentalitate bună şi a menţionat că vor trata cu maximă seriozitate meciul.

„Cred că vom avea capacitatea să trecem peste acest moment şi să-l gestionăm bine. Avem ceva în sânge în a ne relaxa după o realizare şi sper să fiu eu capabil să găsesc antidotul. În acelaşi timp mă bazez pe colaboratorii mei din staf şi nu în ultimul rând pe jucători pentru că eu îi consider nişte oameni în toată firea, nişte oameni maturi şi cred că înţeleg foarte bine ce se întâmplă. Categoric, după o astfel de victorie, apare o stare de mulţumire şi atunci lucrurile pot degenera puţin, dar nu trebuie să îmi pierd speranţa pentru că mă bazez foarte mult pe băieţi. I-am cunoscut mai bine în ultimul timp şi toţi au o mentalitate foarte bună. Cât priveşte adversarul, nu am ajuns la nivel să luăm decizii individuale. În general nu luăm decizii pe un jucător anume, ci pe forţa gruplui şi pe analiza în general a adversarului. Sigur, sunt lucruri care trebuiesc detaliate sau personalizate, individualizate, dar e încă devreme. Despre Sepsi pot spune că e o echipă care gestionează destul de bine momentul defensiv, o echipă care se apără cu determinare, destul de agresiv. Noi trebuie să găsim soluţii pentru a ajunge la finalizare”, a declarat Costel Enache.

Meciul dintre FC Botoşani şi ACS Sepsi va avea loc, vineri, de la ora 18.30.

One thought on “Costel Enache: Avem ceva în sânge în a ne relaxa după o realizare şi sper să fiu eu capabil să găsesc antidotul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *