Incredibil! Şoferul care s-a răsturnat cu maşina la Vlădeni, suspectat de consum de substanţe interzise

accident brehuiesti+ botosaniTânărul care a ajuns la spital după ce s-a răsturnat, joi, cu maşina în zona localităţii Vlădeni, este suspectat de consum de substanţe interzise.

Alexandru S., de 22 de ani, din judeţul Suceava se afla volanul unui autoturism BMW şi se îndrepta dinspre Suceava spre Botoşani. În zona localităţii Vlădeni, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul de pe sensul opus de mers.

Potrivit unor surse neoficiale, tânărul a recunoscut că a consumat substanţe interzise şi se îndrepta spre Botoşani pentru a-şi mai procura fiind de asemenea foarte agitat când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati.

like facebookPotrivit cadrelor medicale, tânărul alterna stările de conştienţă şi calm cu cele de agresivitate excesivă, fiind nevoie de trei sau patru asistenţi şi infirmieri pentru a-l putea ţine în frâu, până s-a reuşit sedarea lui.

accident brehuiesti botosani
sursa: Facebook

Ulterior, pacientul a fost internat pe secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean, unde cadrele medicale au solicitat un sedativ puternic, folosit mai mult în secţia de reanimare, pentru ca pacientul să poată fi sedat, din cauza stării foarte mari de agitare pe care o avea şi pentru ca medicii să poată stabili dacă aceasta era dată de lovitura la cap sau de consumul de substanţe interzise.

Acesta a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, iar ulterior, poliţiştii botoşăneni au ajuns la spital cu o trusă specializată pentru a-i recota probe biologice şi în vederea examinării toxicologice, pentru a se stabili oficial dacă a consumat substanţe halucinogene.

Alături de el în maşină se mai afla un prieten ce a suferit o plagă de mari dimensiuni pe umărul drept şi a ajuns la spital.

2 thoughts on “Incredibil! Şoferul care s-a răsturnat cu maşina la Vlădeni, suspectat de consum de substanţe interzise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *