Vezi taxele la Şcoala Populară de Arte pentru anul şcolar 2017- 2018!

etnografieConsilierii judeţeni vor aproba în şedinţa de săptămâna viitoare taxele pe anul şcolar 2017-2018 la Şcoala Populară de Arte. La propunerea Şcolii de Arte şi Meserii, taxele pentru noul an şcolar vor fi mari cu 10% pentru secțiile cu predare individuală, respectiv 11% pentru disciplinele cu predare în grupă. Astfel, la canto clasic, canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, vioară, chitară, acordeon, orgă electronică şi instrumente de suflat taxa va fi de 550 lei pe an şcolar, față de 500 lei cât a fost până acum, în timp ce taxa la dans de societate, pictură şi pictură decorativă va fi de 500 lei pe an față de 450 lei cât a fost.

Școala populară de Arte motivează că la stabilirea noilor prețuri s-a avut în vedere creșterea veniturilor proprii, creșterea prețurilor cu cheltuielile de funcționare a școlii, necesitatea procurării de materiale didactice și de evoluția indicelui de inflație.

like facebookTaxa de înscriere la admitere va fi de 30 lei. Pentru secţiile externe din judeţ care au ca obiective păstrarea şi continuitatea tradiţiilor din zonă, la disciplinele: ţesut, cusut, cioplit lemn, pictură populară şi iniţiere folclor nu se plătesc taxe de şcolarizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *