Platformă pentru depozitarea zăpezii din municipiul Botoșani. Unde va fi amenajată

victor construct Botosani la strans zapadaZăpada care va fi adunată de pe străzile municipiului Botoșani nu va mai fi cărată în zona Pacea, ci pe o platformă care urmează să fie amenajată la Obor. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că se dorește realizarea unei platforme pentru colectarea zăpezii din iarna viitoare, dacă situația o impune și se face relocarea zăpezii pe străzile municipiului Botoșani, asșa cum s-a făcut în anii precedenți când cantitatea de precipitații a fost foarte mare.

like facebookAvem nevoie de o platformă betonată și autorizată, avem nevoie de aviz din partea celor de la Serviciul de Gospodărire a Apelor, de la Agenția de Protecția Mediului și în acest sens am pornit o discuție pentru inițierea unui proiect de extindere a platformei betonate care există acum la oborul de animale, cu o suprafață adiacentă, pe care să o amenajăm și să o supunem aprobării. Vrem să putem depozita în condiții propice zăpada, dacă va fi cazul, ca să nu o mai ducem la Pacea. Aici putem primi și de la agenți economici. Va fi amenajat și un canal colector pentru zăpada care se topește”, a menționat viceprimarul.

Investiția va fi transferată la Urban Serv, care se va ocupa și de administrarea platformei care va avea o suprafață de 5000 mp.

 

One thought on “Platformă pentru depozitarea zăpezii din municipiul Botoșani. Unde va fi amenajată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *