Au fost afișate rezultatele finale la concursul de titularizare. Vezi notele după contestații!

titularizare rezultateMinisterul Educației și Inspectoratul Școlar au publicat rezultatele finale la concursul de titularizare, după contestații. 81 de aspiranți la un post în învățământ au fost nemulțumiți de notele primite la proba scrisă a concursului de titularizare și au depus contestații, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean. Pentru cei mai mulți, notele au crescut în urma contestațiilor, însă nu cu mult.

like facebookUn candidat, de exemplu, a primit 6,32 în urma contestației de la 5,1 iar un altul a reușit să își ridice nota la 6,58 de la 5.45. Un număr de 28 de note au fost micşorate şi 50 majorate.

Vezi aici notele finale!

 

 

2 thoughts on “Au fost afișate rezultatele finale la concursul de titularizare. Vezi notele după contestații!

  1. Imi poate si mie explica mai bine cum este posibil ca la aceeasi disciplina 2 persoane sa primeasca o nota aproape dublata in urma contestatiilor? Si uite asa din nota sub 5 au trecut cu aproape 7 si peste 7. „Cred”ca e o simpla coincidenta de nume cand te numesti Hunca . Bineinteles ca nu conteaza faptul ca celalalt candidat nu are studiile in domeniu, doar cei corecti nu pot castiga in sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *