Lucrări de reparații și întreținere pe mai multe drumuri județene. Vezi care!

lucrari reparatii drumuri 1Mai multe tronsoane de drumuri județene au intrat reparații și întreținere.  Este vorba de DJ 208 C  (DN 28 B – Orășeni Deal – Vorona) și DJ 208 I  (Tudora – limita de județ).

Acestea au fost inspectate de vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta.

Deplasarea a cuprins și tronsonul de DJ 208 H Vorona – Poiana – Sarafinești, tronson pe care se vor începe lucrări de reparații, imediat după finalizarea celor de pe DJ 208 I Tudora – limita de județ.

De asemenea, o vizită a fost efectuată și pe DJ 282 B (Flămânzi – Prăjeni – limita de județ), acolo unde lucrările de reparații au fost finalizate deja.

like facebook”La acest moment, pot spune că atât lucrările finalizate de pe traseul Flămânzi – Prăjeni – limită de județ, cât și cele de pe tronsonul care trece prin Orășeni Deal și ajunge până la Vorona și mai departe către limita de județ, sunt lucrări executate corespunzător, care vor asigura condiții decente de trafic. Lucrări vor mai fi și pe alte tronsoane, pentru că ne dorim să avem cât mai mulți kilometri de drum pe care cetățenii să poată circula în condiții de siguranță”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

Pe lângă lucrări de reparații, Direcția de Drumuri și Poduri Botoșani desfășoară și activitatea de cosire și curățare a șanțurilor și zonelor cu vegetație, aferente drumurilor județene.

lucrari reparatii drumuri

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *