Marțea neagră: Nu confundați popimea depravată cu biserica și preoțimea

Dumitru Monacu- caricaturaCa multe altele și sexul este un dar divin oferit oamenilor de către Tatăl ceresc. Un dar menit să împlinească dragostea dintre un bărbat și o femeie, să concretizeze această comuniune prin îngerașii care umplu viața și casa oricărui cuplu : copiii. Deviațiile de la această menire de căpătâi a existenței și evoluției omenirii nu sunt o noutate a zilelor noastre. Din cele mai îndepărtate timpuri unii dintre bipezii speciei au căpătat drag mult mai mare de ”capră” sau … ”biberon”, fapt care i-a făcut pe … tradiționaliști (nu spun normali pentru că în ziua de azi acest cuvânt nu mai are niciun sens!) să-i boteze în fel și chip : homosexuali, bulangii, pederaști, sodomiști, minoritari sexuali sau mai nou, gay.

Faptul că în ultima perioadă jurnalele de actualități ne trântesc în față, seară de seară … dosul unora, nu ar trebui să ne mire și să ne intrige pentru că la ce gogomănii, diversiuni și manipulări ne supun ”tembeliziunile”, chestia cu ”inverșii” e frecție cu spirt la piciorul de lemn. Ceea ce ar trebui să ne dea de gândit este asaltul furibund al unora asupra instituției fundamentale a statului și românismului, biserica. Ghidușiile lui Corneluș de la Huși, ale lui … CristiAnus precum și ale altor așa-ziși slujitori ai Domnului sunt niște … lucrături pe la spate care în niciun caz nu caracterizează biserica. Așa cum sunt medici care omoară, profesori care prostesc elevii, politicieni care fură (scuzați pleonasmul!), judecători care împart strâmb dreptatea, așa sunt și acești popi care fac de râs preoțimea cu har și dar de Dumnezeu. Orice atac asupra bisericii având în primplan acești subiecți purtători de … fuste negre care se comportă – hai să spun … atipic –  este o mare gogomănie pentru că ea, biserica este bijuteria divină dăruită muritorilor în timp ce popii nemătrășiți încă din cadrul BOR sunt niște lefegii vicioși care nu au înțeles niciodată locul și rolul lor în Casa lui Dumnezeu. Implicarea bisericii în acest gen de scandaluri specifice secolului XXI ne arată de fapt,  amplitudinea fenomenului național, ireversibil, de disoluție accelerată a valorilor.

Din moment ce primul procuror este arestat, la Poliție se fac percheziții, la spital secția care face performanță și istorie este … morga, militarii mor în accidente și nu pe câmpul de luptă iar profesorii iau note de 2 și 3 la titularizare, la ce fapte vrednice de laudă să ne așteptăm? Mai rămâne ca fetele de la Baisa să fie cooptate în corul bisericii, tâlharii să conducă anchete și să aresteze, elevii să dea meditații unor profesori, doctorii să memoreze slujbele de înmormântare și avem aproape tot ce ne lipsește…

One thought on “Marțea neagră: Nu confundați popimea depravată cu biserica și preoțimea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *