Școli unde nu s-a înscris niciun candidat la concursul pentru directori. Vezi care sunt!

gabriel hartie inspector isj botosaniÎn nouă școli din județul Botoșani nu s-a înscris niciun candidat pentru funcția de director. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, cele mai multe posturi vacante sunt în școlile din mediul rural. Este vorba de Școala 1 Călărași, Școala 1 Blândești, Școala 1 Cândești, Școala 1 Corlăteni, Școala 1 Dângeni, Școala 1 Dimăcheni, Școala Havârna , Școala 1 Prăjeni și Școala 1 Rădăuți-Prut.

like facebookDe asemenea, la concursul pentru directori, care are loc luna aceasta, nu s-a înscris niciun candidat pe postul de director adjunct la cinci unități de învățământ. Este vorba de Școala Coțușca, Școala specială ”Ion Pillat” din Dorohoi, Liceul Darabani, Școala ”Ion Bojoi”  Flămânzi și Liceul ”Demostene Botez” din Trușești.

Aceste școli vor fi conduse, din anul școlar 2017-2018, cel mai probabil de directori cu delegație. Școlile nu au avut candidați fie din cauza că profesorii nu au îndeplinit condițiile, fie nu au dorit să participe la concurs.

One thought on “Școli unde nu s-a înscris niciun candidat la concursul pentru directori. Vezi care sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *