Monument funerar distrus în urma toaletării copacilor din Cimitirul Eternitatea. Drelciuc: Ni s-a spus să căutăm un elicopter pentru a-i tăia

cimitirUn monument funerar din Cimitirul Eternitatea a fost deteriorat, în urma tăierii unor copaci din cimitir. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, susține că a început toaletarea mai multor copaci din cimitir, însă firma care a fost solicitată pentru a-i tăia a întâmpinat probleme. Și asta pentru că mulți arbori sunt înconjurați de monumente funerare și există riscul deteriorării acestora în momentul căderii butucilor din lemn.

like facebookPrima bucată care s-a tăiat dintr-un copac a căzut peste un monument funerar și a fost deteriorat parțial. Am făcut solicitare firmei cu care am avut contractul de tăiere să facă remediere, și o să vedem dacă o face în mod amiabil sau vom ajunge în instanță cu problerma respectivă. Cert este că, ni s-a spus foarte clar, că pentru copacii care sunt în parcele, care sunt înconjurați de monumente furare, să căutăm un elicopter că nu se mai prinde nimeni să taie pe bucăți. Şi va fi o problemă pentru astfel de situaţii. Noi încercăm să rezolvăm o problemă şi în cazul unui fenomen meteo mai deseobit, cum a fost şi cazul de la Cimitirul Pacea, se pot întâmpla şi nişte avarii”, a menționat Drelciuc.

Societatea Urban Serv nu are cum să despăgubească respectivele persoanele în astfel de situații, întrucât, susține directorul Urban Serv, ”există o lipsă de reglementare legală într-o asemenea situație”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *