VIDEO&FOTO „Ziua recuperării bine făcute” organizată la Botoşani

woek tape5WorkTape Medical Botoșani va sărbători 1 an de la înființare în această vară și cu această ocazie vor organiza „Ziua recuperării bine făcute”. Aceasta va fi prima ediție în care se vor face demonstrații de fizio-kinetoterapie și masaj terapeutic eficient în foarte multe afecțiuni: scolioze, spondiloze cervicale, fracturi, hernii de disc și multe altele.
Botoșănenii cu dureri de spate vor avea posibilitatea să vadă cum decurge o ședință de recuperare medicală.
woek tape4Vineri, 28 iulie, între orele 10 și 14 întreaga echipă va fi prezentă la Botosani Shopping Center pentru a oferi vouchere cu reduceri la centrul de recuperare, măsurarea tensiunii arteriale și a procentului de grăsime din organism etc și de la ora 15 vă așteaptă la centrul WorkTape Medical din Strada Octav Onicescu nr. 31A, clădirea de sticlă, la demisol. Vor avea porțile deschise pentru toți cei care vor să vadă procedurile efectuate de ei și efectul lor.
De asemenea, vor avea proiecții video din domeniul recuperării medicale.
Vă așteptăm cu drag pentru o recuperare medicală bine făcută!
Intrarea va fi liberă!
woek tape3Punctul forte la WorkTape Medical este echipa. Cei patru fiziokinetoterapeuții și medicul echipei sunt tineri și licențiați la facultăți de prestigiu din România și își doresc să ofere serviciile cele mai bune pentru o “recuperare medicală bine făcută”.
Ședința de recuperare medicală la centrul WorkTape Medical este o experiență pentru fiecare pacient care trece pragul. Acordăm o atenție deosebită fiecăruia pe parcursul ședințelor și facem tot posibilul pentru a avea rezultate. Pasiunea este cuvântul care ne unește.
Vă așteptăm și pe pagina noastră de facebook www.facebook.com/WorkTapeMedical unde postăm frecvent cazuri din centrul nostru și articole scrise de specialiștii noștri publicate pe site.
La toate pachetele sunt reduceri de 20% pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Vezi aici filmele de prezentare ale centrului medical.

Dr. Roxana-Maria Căuneac este medic specialist în Recuperare Medicină Fizică și Balneologie și a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș. A ales să facă consultații la cabinetul WorkTape Medical din Botoșani în fiecare sâmbătă și duminică. Pentru programare sunați acum la 0758 959 677 sau completați formularul online la www.worktape.ro/programări
PROGRAM EVENIMENT:
10:00-14:00 Botoșani Shopping Center
15:00-18:00 WorkTape Medical Botoșani

woek tape2woek tape1woek tape

3 thoughts on “VIDEO&FOTO „Ziua recuperării bine făcute” organizată la Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *