Electroalfa lansează Școala de Ucenici, program de calificare într-o meserie tehnică. Ce oferă compania ucenicilor!

scoala de ucenici ElectroalfaÎncepând cu luna septembrie, Electroalfa va demara un proiect pilot prin care tinerii absolvenţi de şcoli profesionale şi licee tehnice din județul Botoșani se pot califica într-o meserie tehnică. Programul de calificare se va derula pe o perioadă de 3 luni și va include atât ore de pregătire teoretică, cât și sesiuni practice în cadrul celor trei fabrici de producție Electroalfa.

like facebookTinerii interesați să învețe o meserie și să-și asigure un loc de muncă într-o companie românească de succes se pot înscrie în cele două sesiuni deschise:

  • grupa 1- până la 31 iulie 2017
  • grupa 2- până la 31 august 2017

Electroalfa va oferi calificare internă la locul de muncă, sub îndrumarea unor mentori dedicați în următoarele domenii: electrician, lăcătuș, operator mașini comandă numerică, vopsitor, sudor.  Pe parcursul programului, ucenicii vor beneficia de aceleași drepturi ca ale unui angajat: salariu, masă caldă la prânz, concediu de odihnă.

Pentru a fi acceptați în program, nu este nevoie de experiență profesională anterioară. Candidații trebuie să aibe finalizate minim 10 clase și să nu dețină cazier judiciar. În etapa de selecție se va lua în calcul interesul candidatului de a se alătura companiei noastre. CV-urile însoțite de scrisoarea de intenție se pot depune la sediul central al companiei (Calea Națională 15, Botoșani) sau se pot trimite electronic la adresa jobs@electroalfa.ro cu mențiunea Aplicație Școala de Ucenici.

Compania noastră investește constant în programe de dezvoltare a oamenilor, iar prin acest proiect pilot, în calitate de angajator, dorim să fim implicați și în procesul de pregătire al viitorilor angajaţi. La finalul programului va avea loc o testare, iar în urma rezultatelor tinerii care vor confirma vor putea să se alăture echipei noastre.” Dorina Balan, Manager Resurse Umane

 

2 thoughts on “Electroalfa lansează Școala de Ucenici, program de calificare într-o meserie tehnică. Ce oferă compania ucenicilor!

  1. e nevoie de alti fraieri pentru viitor care sa-nvete sa duca afacerea lu’ Ciubotaru mai departe. Astia actuali sunt aproape de pensionare. Asta e scopul. Doar nu te-nvata meserie si tu in viitor sa te duci la o alta companie de profil. Te-nvata,dar conditia e sa lucrezi la el. Minimum pe economie si-o masa calda ca la cantina de ajutor:))) Stati,stati,stati…nu va-nghesuiti….pe rand:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com