TSD Botoșani, reprezentat la Bruxelles de către un tânăr consilier județean

bogdan buhaianu la bruxellesPreședintele TSD Botoșani, Bogdan Buhăianu, a participat, în perioada 10- 12 iulie, la Bruxelles alături de mai mulți tineri social-democrați din tară la o serie de întâlniri organizate de reprezentanții grupului socialist european.

În cadrul dezbaterilor în Parlamentul European am susținut alături de colegii mei și impreună cu europarlamentarii Viorica Dăncilă, Emilian Pavel, Andi Cristea, Ciprian Tănăsescu, ministrul consultării publice și dialogului social Gabriel Petrea, creșterea implicării României la nivelul Uniunii Europene și abandonarea principiului Europei cu 2 viteze. Președintele PES, Serghei Stanișev și-a reafirmat sprijinul Partidului Socialiștilor Europeni pentru măsurile propuse de noul Guvern de la București”, a declarat Bogdan Buhăianu.

În programul vizitei de la Bruxelles delegația din România care a fost formată din 52 de membrii de la TSD, consilieri județeni și locali și tineri parlamentari a avut o întâlnire cu funcționarii Reprezentanței Permanente a României la Parlamentul European, cu ambasadorul român Luminița Odobescu, precum și o întrevedere cu autoritățile locale ale orașului Bruges.

bogdan buhaianu la bruxelles- botosaniAm discutat foarte multe subiecte, de la noile măsuri incluse în programul Garanția pentru tineret prin care se alocă finanțări importante pentru sprijinirea tinerilor și  intrarea lor pe piața muncii, până la măsurile pe care trebuie să le luăm pentru creșterea absobției fondurilor de coeziune sau despre provocările de astăzi ale Uniunii Europene. Prin această vizită la Parlamentul European am urmărit să mă informez cât mai bine  cu privire la proiectele care pot fi accesate de către tineri și să cunosc mecanismele de funcționare ale Consiliului și Comisiei Europene.”, a adăugat președintele TSD Botoșani.

Sursa: comunicat de presă PSD

 

 

 

 

One thought on “TSD Botoșani, reprezentat la Bruxelles de către un tânăr consilier județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *