FOTO Echipa managerială de la Colegiul „A. T. Laurian” a primit distincția European Quality Award

01 Award lauriabLa Lucerne, în Elveția, a avut loc forumul internațional, ”Excelență în calitate” cu peste 200 de participanți din 38 de țări din întreaga lume. Singurii reprezentanți nominalizați din România la această conferință – organizată de Europe Business Assembly (UK), Academic Union Oxford (UK), Swiss Institute of Quality Standards (Elveția) – au fost directorii Colegiului Național „A.T. Laurian” din Botoșani, în cadrul secțiunii Quality in Education: Trends, Strategies, Practices.

like facebookForumul a avut trei părți business, medicină și management educațional iar scopul principal a fost axat pe filosofia calității, tendințe, strategii de top și practici manageriale de succes din perspectiva leadeshipului și a competitivității precum și pe modele de excelență în managementul educațional.

1 Award ioan onofrei mihaela prajinariuCONSILIUL UNIUNII ACADEMICE DIN OXFORD, cu peste 240 membri, rectori, profesori universitari, profesori doctori și oameni de știință din 30 de țări care activează pentru creșterea standardelor în educație, a invitat directorii colegiului datorită “experienței mari și punctelor de vedere originale considerate a fi interesante pentru participanții la conferință” și a rezultatelor excelente obținute la nivel național la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, organizat în octombrie – noiembrie 2016.

La ceremonia de premiere s-au acordat distincții unor participanți cu rezultate deosebite în științe, medicină și management; conform nominalizării, managerii COLEGIULUI A. T. LAURIAN” din BOTOȘANI au primit distincția: EUROPEAN QUALITY AWARD datorită calității managementului, a imaginii regionale impecabile în zona educației și științei, de furnizori de servicii educaționale de înaltă calitate.

Distincția este reprezentată de o statuetă stilizată din metal prețios, licența de utilizare a simbolurilor, siglelor și o plachetă  cu medalie în formă de stea luminoasă având în centru, în medalion, un leu ca simbol al puterii și nobleței. Astfel, conform licenței primite,  timp de un an, pe site-ul și documentele Colegiului A.T. Laurian se va regăsi sigla Uniunii Academice din Oxford.

Este cea mai importantă recunoaștere internațională de marcă a activității acestui colegiu, instituția educațională de tradiție a orașului Botoșania declarat profesor doctor Mihaela Prăjinariu, directorul colegiului.

Sursa: comunicat Colegiul AT Laurian

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*