FOTO Accident grav la Alfa Land! O persoană a decedat în urma unui teribil accident

accident microbuz taxi - alfa land- botosaniUn grav accident de circulație a avut loc, duminică după-amiază, în zona Alfa Land. Un autoturism taxi a intrat puternic într-un microbuz care făcea o cursă Botoșani-Copălău.

like facebookȘoferul taxiului venea dinspre Lebăda, a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu de la Alfa Land și a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de microbuz.

El a fost scos din autoturism de pompierii de la descarcerare și transportat la spital în stop cardio-respirator. Datorită leziunilor puternice, taximetristul, Daniel Palade, de 35 de ani, a murit. El se afla singur în mașină.

În microbuz se aflau 13 pasageri, trei dintre aceștia fiind răniți.

10 thoughts on “FOTO Accident grav la Alfa Land! O persoană a decedat în urma unui teribil accident

  1. „Sofer profesionist”!
    Asta e nivelul soferilor care ar trebui sa asigure transportul confortabil si in siguranta al pasagerilor!

    1. Taxiul a pierdut controlul volanului într-un giratoriu, a întrat derapaj și s-a izbit violent de microbuz, iar dacă ești șofer cred ca ar trebui sa soliciți un control la ochi ca e grav dacă nu vezi dubla continuu și poziția microbuzului

  2. ȘI unde te gândești ca Împăratul de la I.p.j a înființat giratoriu ca simbol al trufiei poruncise și viteza de 70 km/ora fiindcă pe acel segment nu au fost accidente grave.Chiar nu au fost?Sa le numărăm. Începem puțin mai în urma de al domniei sale?

  3. Dumnezeu sa-l ierte. Ce ghinion, a fost lovit chiar in partea soferului. Conduceti cu grija si luati-va cauciucuri bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *