A furat o mașină și s-a răsturnat cu ea într-un șanț. După accident, șoferul a plecat acasă

masina-in-sant1-300x242Un bărbat a furat, sâmbătă seară, o mașină și s-a răsturnat cu ea într-un șanț, iar, după accident, șoferul a plecat acasă.

Proprietarul, un tânăr de 19 ani, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că și-a găsit autoturismul, avariat, într-un șanț de pe marginea DJ 298, în localitatea Dumeni, comuna George Enescu.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul zilei de sâmbătă, G. C., de 40 ani, din comuna George Enescu, a condus autoturismul respectiv pe D.J. 298, pe raza localităţii Dumeni şi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând în șanțul de pe marginea drumului.

like facebookBărbatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu, imediat după producerea evenimentului rutier. Cercetările ulterioare au stabilit că acesta a luat autoturismul fără acordul proprietarului, maşina aflându-se parcată la locuinţa celui din urmă.

Potrivit Poliției, în cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

One thought on “A furat o mașină și s-a răsturnat cu ea într-un șanț. După accident, șoferul a plecat acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *