O nouă licitație pentru laptele și cornul elevilor. Buget uriaș alocat a acest capitol

lapte si cornAutoritățile județene din Botoșani au alocat o sumă uriașă pentru laptele și cornul elevilor pentru anul școlar următor. Consiliul Județean Botoșani a lansat procedurile de licitație pentru furnizarea și distribuția produselor de panificație și a celor lactate pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore, in judetul Botosani pentru anul scolar 2017 – 2018.
Valoarea zilnica a produsului de panificatie este de 0,35 lei/zi/elev, respectiv prescolar, fara TVA, iar a produsului lactat de 0.71 lei/buc/zi/elev.

like facebookLa nivelul județului, suma totală alocată depășește 8,4 milioane de lei, din care 2,79 milioane lei pentru cornuri și 5,67 pentru lapte.

Licitația se face pe loturi: zona I – Botosani; zona II – Dorohoi; zona III – Darabani; zona IV – Saveni; zona V – Trusesti; zona VI – Sulita; zona VII – Flamanzi.

2 thoughts on “O nouă licitație pentru laptele și cornul elevilor. Buget uriaș alocat a acest capitol

  1. Trebuie facut ceva, acest program este un esec, cel putin jumatate din elevi nu servesc cornul, laptele si chiar marul. Aceste produse sunt luate acasa de invatatori, profesori , muncitori (si de unii dintre elevi), de aceea ei n-au niciun interes in acest caz. Sunt scoli din municipiu in care elevii nu servesc niciun produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *