Sute de locuri rămase libere la liceele din județul Botoșani, după repartizarea computerizată. Clase întregi nerealizate!

sali de clasaSute de locuri mai sunt disponibile în învățământul liceal botoșănean pentru anul școlar viitor. În urma repartizării computerizate au mai rămas locuri libere, după cum era de așteptat, la liceele tehnologice, însă mai sunt disponibile șapte locuri la Colegiul Național ”A.T.Laurian” -profil filologie, opt locuri la profilul știine ale naturii de la Colegiul ”Gr.Ghica” Dorohoi. La același liceu mai sunt disponibile trei locuri la profilul mate-info. Locuri libere mai sunt și la Liceul ”Regina Maria” Dorohoi, la profilurile comerț- 4 locuri, economic-11 locuri și electromecanică-12 locuri.

like facebookLa Liceul ”Alexandru cel Bun” a rămas neocupată o clasă întreagă la profilul științe ale naturii-30 de locuri, la fel s-a întâmplat și la Liceul ”Dimitrie Negreanu” din Botoșani, unde sunt disponibile 30 de locuri la științe ale naturii. la Liceul din Trușești sunt 72 de locuri l.ibere la profil agricol, la fel și la Liuceul din Șendriceni.

Și Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” are două clase nerealizate, respectiv 63 de locuri la profil mecanic. Zeci de locuri disponibile sunt și la liceele tehnologice din mediul rural. Acestea vor fi ocupate de elevii care își dau corigențele, dar și de cei nerepartizați. 

Vezi aici locurile disponibile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *