Omul de afaceri Iulian Căzăcuţ dă o nouă lovitură pe piaţa cărnii. Profit uriaş pentru noua sa firmă

Iulian Cazacut, patronul Doly Com BotosaniOmul de afaceri Iulian Căzăcuţ, cel care a băgat în faliment societatea comercială Doly Com SRL, ca urmare a unor datorii de aproape 100 de milioane de lei, dă o nouă lovitură pe piaţa cărnii.

El a înfiinţat în urmă cu doi ani firma Doly Com Distribuţie, care are a reuşit să ajungă la o cifră de afaceri şi la un profit uriaş, exploatând acelaşi abator de la Roma.

like facebookDoly Com Distribuţie SRL a avut, în 2016, o cifră de afaceri de 183 de milioane de lei, ceea ce înseamnă peste 40 de milioane de euro.

În acelaşi timp, profitul obţinut de Căzăcuţ în acelaşi an se ridică la 10 milioane de lei. Creşterea cifrei de afaceri şi profitului este considerabilă faţă de anul 2015, când Doly Com Distribuţie a avut o cifră de afaceri de 83 de milioane de lei şi un profit de 1,3 milioane.

Pe de altă parte, fosta sa firmă, Doly Com SRL, a terminat anul fiscal precedent cu o pierdere de 17,3 milioane de lei. Doly Com a mai avut în 2016 doar trei salariaţi, realizând o cifrăp de afaceri de 3,7 milioane lei.

Firma este administratăr de Direcţia Marilor Contribuabili din cadrul ANAF.

Citeşte şi: Omul de afaceri Iulian Căzăcuţ, băgat până în gât în datorii

2 thoughts on “Omul de afaceri Iulian Căzăcuţ dă o nouă lovitură pe piaţa cărnii. Profit uriaş pentru noua sa firmă

  1. Țara lui Papura Voda,
    Nu a plătit impozite la stat, a declarat-o in faliment
    Acum face la fel cu alta firma in aceeași locație cu aceeași angajați, face milioane de euro :)))
    Bravo lor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *