Jandarmi înjuraţi în timpul intervenţiei de la ghetouri

scandal la ghetouri botosani3Tupeul de care dau dovadă cetăţenii de etnie romă ce stau în zona ghetourilor, trece orice imaginaţie. Marţi noapte cinci femei s-au laut la bătaia, iar în urma solicitărilor au intervenit poliţiştii şi jandarmii.

Cei din urmă au ridicat femeile care au provocat scandalul şi le-au dus la sediu pentru audieri. Femeile nu s-au potolit nici măcar în prezenţa jandarmilor şi i-au luat pe aceştia la înjurat. Cum legislaţia este slabă în acest domeniu, jandarmii nu le-au putut face nimic, decât să le aplice amenzi contravenţionale. Ultrajul este considerat doar în cazul lovirii. .

like facebook“Bineînţeles că jandarmii nu au scăpat de injurii sau alte apelative. Aceste două zone sunt mai fierbinţi dat fiind că persoanele care locuiesc acolo nu au obiectul muncii. Nedesfăşurând activităţi regulat, să aibă de unde veni şi unde pleca, atunci au alte activităţi care duc la perturbarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat col. Cristian Silviu Melinte, prim adjunct al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

VIDEO&FOTO Scandal monstru la ghetouri oprit cu poliţiştii şi jandarmii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *