FOTO Accident cu trei victime în Zona Industrială a Botoşaniului

accident opel zona industriala3Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost victimele unui accident rutier. Evenimentul a avut loc, marţi după amiază, la intersecţia străzilor Peco cu Calea Naţională.

Un autoturism Dacia Loga inscripţionat taxi, condus de un bărbat de 52 de ani, a oprit pentru a coborî trei pasageri aflaţi pe bancheta din spate, însă a fost lovit din spate de un autoturism Opel, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului toţi trei pasageri, două femei şi un copil, au suferit mai multe traumatisme fiind preluaţi de un echipaj SMURD şi transportaţi la spital.

like facebookPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului avân în vedere că taxiul a oprit în loc interzis, iar autoturismul din spate nu a păstrat distanţa regulamentară.

 

 

5 thoughts on “FOTO Accident cu trei victime în Zona Industrială a Botoşaniului

  1. Eram inbspatele opelului … 1.loganul inscriptonat taxi executa manevra de mers inapoi 2 din taxi am vazut un barbat si un copil 3. Declaratii mincinoase ale celor 2 femer prieteni cu soferul de taxi

  2. Jumatate din taximetristi circula fara atestat fara nimic,inchiriaza masina si atat.toti sunt taximetristi acuma…putini sunt in regula

  3. stii tu ca jumatate circula fara atestate si fara nimic? Ai facut tu verificari pe tema asta si-ai ajuns la rezultatul asta,da?? Daca nu,atunci taci. Si inca ceva…daca peste tot e oprirea interzisa,tu unde ai vrea sa las clientul?? la inca 1 km distanta??? Poate atunci ai fi multumit. El are treaba la gara,dar eu il las la iups ca n-ai cum opri,da??? Extraordinar…

  4. Si ma Cazy,ia nu mai suna tu la dispecerat,da? Ia-ti masina ta si nu mai circula tu cu taxi,da?? In fiecare dimineata suni si soliciti o masina,iar acuma ai de comentat…Nu mai suna si mergi pe jos,nu mai merge cu toti „taximetristii” fara atestat si fara nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *