FC Botoşani vinde primul fotblalist la FCSB. Vezi detaliile transferului!

valeriu iftime fc botosaniValeriu Iftime a declarat că Olimpiu Moruţan va semna în proporţie de 90% cu FCSB, iar Gigi Becali a explicat condiţiile în care mijlocaşul va ajunge la FCSB.

Becali s-a ţinut tare şi nu a acceptat să le plătească moldovenilor mai mult de 20% dintr-un eventual transfer. Moruţan va rămâne un an la Botoşani, după care va semna un contract pe cinci sezoane cu echipa lui Nicolae Dică.

„Dacă domnul Iftime a zis că e 90% la Steaua, înseamnă că e la Steaua. Mi-a mai cerut 5% în plus peste cele 20% şi am zis că nu. Maximum 20% ofer procent dinr-un eventual transfer. Dacă va ajunge la Steaua, va semna un contract pe un an la Botoşani plus încă cinci la noi”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

like facebookTânărul de 18 ani a fost dorit neapărat de patronul roş-albaştrilor, însă pretenţiile avute de moldoveni au fost până acum considerate exagerate: 1 milion de euro. Becali le-a făcut acum aproximativ două săptămâni o ofertă de 600.000 de euro celor de la Botoșani, după ce prima – 500.000 – a fost refuzată de Iftime. Acum, moldovenii au acceptat 700.000 de euro plus 20% dintr-un eventual transfer.

19 meciuri are Moruțan în tricoul actualei sale echipe.

Sursa: Digisport

One thought on “FC Botoşani vinde primul fotblalist la FCSB. Vezi detaliile transferului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *