Aventurile unui adolescent la volan. A condus maşina fără permis, a ignorat semnalele poliţiştilor şi a produs un accident

masina-in-gardUn adolescent teribilist a comis trei infracţiuni, după ce s-a urcat la volan. Puştiul, de 17 ani, din comuna Zvoriştea judeţul Suceava a ieşit la plimbare cu o maşina deşi nu avea permis.

În localitatea Baranca, comuna Hudeşti un echipaj de poliţie i-a făcut semn să oprească, însă adolescentul a ignorat şi a apăsat pedala de acceleraţie. Poliţiştii au pornit în urmărirea sa, iar la un moment dat tânărul şofer a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit cu maşina în gardul unei case.

A fugit de la locul accidentului fiind găsit la domiciliul proprietarul maşinii cu care a ieşit la plimbare. Mai mult decât atât, în urma impactului acuza dureri şi a fost solicitată o ambulanţă ce l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi.

 

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook„Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

One thought on “Aventurile unui adolescent la volan. A condus maşina fără permis, a ignorat semnalele poliţiştilor şi a produs un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *