Femeie cu faţa desfigurată, după o eroare a medicului stomatolog

stomatologO femeie a ajuns la spital cu faţa desfigurată şi a fost la un pas de moarte, după o banală intervenţie chirurgicală la stomatolog.

Femeia, de 48 de ani, din Dorohoi a mers la un stomatolog pentru a-şi remedia o problemă dentară, însă era diagnosticată cu diabet şi implicit mai sensibilă la astfel de intervenţii.

Stomatologul i-a prescris un antibiotic, însă nu a ţinut cont şi de boala de care suferea pacienta şi în ciuda tratamentului aceasta a făcut o infecţie. Gura i s-a umflat atât de tare, încât femeia era de nerecunoscut.

like facebookS-a prezentat la Spitalul Municipal din Dorohoi, iar medicii au solicitat de urgenţă transferul la Spitalul Judeţean Mavromati. Apoi femeia a fost transferată la Clinica de Chirurgie Buco Maxilo Facială din Iaşi.

 „Pacienta a fost preluată de la Dorohoi cu un abces maxilar latero cervical stâng, cu stare de sepsis. A fost transportată la UPU Botoşani, după care direcţionată către clinica BMF Iaşi, pentru intervenţie şi tratament de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

One thought on “Femeie cu faţa desfigurată, după o eroare a medicului stomatolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *