Vezi rezultatele la concursul de acordare a gradaţiilor de merit în rândul cadrelor didactice

repartizare profesori 006Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a publicat, vineri, rezultatele finale ale concursului de acordare a gradaţiilor de merit.

Conform regulamentului pentru învăţători şi profesorii din invăţământul primar sunt acordate 38 de gradaţii, pentru educatori sunacordate 24 de gradaţii şi profesori de limbi moderne, 16 gradaţii.

Pentru personalul didactic auxiliar vor fi acordate doar două gradații de merit

like facebookLa concurs s-au înscris 267 de candidaţi în condiţiile în care gradațiile de merit se acordă pentru o perioadă de cinci ani și reprezintă 25% din salariul de bază.

Vezi aici lista cu rezultae

15 thoughts on “Vezi rezultatele la concursul de acordare a gradaţiilor de merit în rândul cadrelor didactice

  1. Mafiotii de la ISj care au facut ceea au vrut la evaluarea asa zisa a dosarelor, unii nu au scrupule …mafiotii!
    Sunt profesori care au gradatie de merit si altii ..cu spaga!

    1. Ai dreptate! Asa ISJ , asa punctaje…gogonate! De-abia astept schimbarea lor..de cand sunt acolo numai nereguli fac! Sunt in proces cu multi!

  2. S-au afisat punctajele ..pentru mine cu inca 12puncte pentru rezultatele la concursul PHI national, un concurs care nu intra la concursuri finantate, ci doar coordonate de acest Minister …ar fi fost 24puncte langa olimpiade ..dar inca o data o dovada de incoerenta in evaluare. Sa mi se arate la dna Voiasciuc este inaintea mea cu ale ei diplome slabe de concurs interjudetean…eu am participari la Olimpiade si rezultate , cursuri in strainatate si multe realizari….Aha, ..dupa doar 14 ani vrea gradatie asa repede, eu nu am nici dupa 26 de ani de activitate intensa…

  3. Este clar in urma contestatiilor ca pilele functioneaza, datul de bani, coruptia etc…cum sa dai la contestatie peste 12puncte…si-au dat in cap cei de la ISj care sprijina pe unii in defavoarea altora.
    VREM SCANAREA DOSARELOR DE GRADATIE …SA FIE TRANSPARENTA MISCAREA! se va scrie la Uniunea Europeana…jos CORUPTIA DIN ROMANIA!

  4. Cum la o contestatie sa se acorde la un profesor de ATL 12puncte, care are rezultate la concursuri adevarate- concurs National PHI ( 4 premii III) si Olimpiada judetean / loc I , Olimpiada Nationala – Medalie de Bronz , iar la un prof cu diplome de concurs interjudetean se dau 13puncte ( prof fara activitate), pe ce criteriu…hai ca e prea de tot..ce comisie a putut face asta…chiar nu mai am incredere in institutiile statului roman , coruptie si prostie!

  5. Scriem la Uniunea Europeana, kos CORUPTIA DIN ROMANIA! VREM SCANAREA DOSARELOR DE GRADATIE! VREM TRANSPARENTA!

    1. F.D. cauta gradatie la Uniunea Europeana…nu in Botosani…ce taica -tau te-a crescut cu gradatie? El a muncit cinstit si a pregatit tot Botseniul asta, acum guvernat de PdS-ist si pup….risti…..Vezi la UE , poate iti dau dublu…bag mana in foc ca daca UE controleaza dosarele …multe nu au punctele date de evaluatori de la ISJ….cred ca nici nu mai stiu sa predea de atat evaluare.

  6. VREM CORECTITUDINE! Nu mai credem in institutiile statului, oameni pusi politic, manevre, coruptie, nimik nu merge! Vrem dosare scanate! Jos coruptia…floricele si plicuri!

  7. Jos mita! sunt unii care s-au imbogatit in acest invatamant sarac, fara scoli europene, fara dotare moderna, fara mai nimk cu dascali saraci care unii mai dau si mita pentru a obtine ceva, cand s-ar putea cinstit! JOS MITA…VREM INSTITUTII EUROPENE, AUTOSTRAZI EUROPENE, SALARII EUROPENE…LEGI EUROPENE!

  8. Nu mai avem incredere! In Romania nu se fac lucrurile corect! Mai invatati….ce este legea domnilor……..hmmmmmm
    sa se scoata aceasta gradatie………..ar muri cei abonati……..

  9. TU delia fortu,cea care ai fost plecata in concediu fara plata 2 ani si mos LACATUS si cei de la sc 6 de la acea vreme ti-au mentinut ILEGAL titulatura?!!!CARTEA TA DE MUNCA DE LA ACEA VREME VORBESTE!!! APOI TOT ILEGAL AI ATERIZAT LA ATL…TU VB DE CORUPTIE? DA.LA GRADATIE E CORUPTIE CA IN TOT SISTEMUL!!

  10. Mai Cucu, cine esti tu, prof de fizica care contorizezi tot sistemul? Hai ca iti spun ceva…Fortu Delia a fost plecata exact 1 an in concediu fara plata…vezi cartea ei de munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *