Magazinul Decathlon îşi deschide, vineri, porţile

poza Marc PitnerDecathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide în data de 7 iulie 2017 primul magazin din Botoșani, în incinta Botoșani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2. Acesta este cel mai recent magazin deschis de companie în acest an, rețeaua ajungând la un număr total de 20 de  centre de desfacere la nivel de țară.

“Anul acesta continuăm extinderea rețelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de  toți românii care iubesc sportul și un stil de viață antrenant și sănătos. Am ales să deschidem al cincilea magazin din zonă Moldovei la Botoșani, pentru că am avut numeroase reacții pozitive de la clienți fideli, care își doreau un magazin Decathlon în orașul lor. Suntem siguri că vom avea în continuare o relație și mai apropiată cu botosanenii și că vor aprecia gamă variată de produse pe care le-o punem la dispoziție, cu o calitate garantată și prețuri mici tot anul”, a declarat Alex Domșa, Director de Expansiune, Decathlon România.

like facebookMagazinul Decathlon din Botoșani pune la dispoziția sportivilor un număr de peste 5.000 de articole și echipamente, destinate utilizării în peste 50 de sporturi. Produsele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă și se disting prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului.

Magazinul are o suprafață de 1100 m2 și este proiectat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv. Noul magazin oferă echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați, având o garanție de minim
doi ani. Acestea pot fi achiziționate și în cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresă www.decathlon.ro<http://www.decathlon.ro>.

One thought on “Magazinul Decathlon îşi deschide, vineri, porţile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *