Vezi ce rezultate au obţinut copiii VIP-urilor din Botoşani la examenul de bacalaureat!

rezultate evaluarePrintre elevii care au susţinut examenul de bacalaureat s-au numărat şi unii care au părinţii persoane publice din Botoşani.

Spre exemplu una dintre elevele care a absovit examenul maturităţii este fiica acţionarului de la FC Botoşani şi patronul fabricii de alcool Voronskaya, Cornel Şfaiţer. Alice Şfaiţer a obşinut o medie de 9,16, cea mai mare notă fiind la Limba şi Literatura Română.

like facebookFiica asociatului său la Voronskaya, Nicu Catană, a susţinut şi ea examenul. Bianca Andreea Catană a obţinut o medie de 9,1, cea mai mare notă fiind la Istorie. Fiica directoarei de la Colegiul Laurian a obţinut cea mai mare notă dintre copii persoanelor publice. Astfel, Ioana Denisa Prăjinariu a fost notată cu media 9,43, cea mai mare notă fiind la Chimier Organică, 9,7.

Rezultatele sunt înainte de contestaţii, urmând ca mediile finale să fie afişate în data de 10 iulie.

5 thoughts on “Vezi ce rezultate au obţinut copiii VIP-urilor din Botoşani la examenul de bacalaureat!

  1. Ai dreptate…VIP inseamna in conceptie romaneasca cei care au bani pe cai ilegale! Profesorii si medicii , inginerii care muncesc pe 2000RON cinstit se numesc saraci de la groapa de gunoi, cei de la second -hand…niste oameni tristi cu probleme, in timp ce acesti parveniti au bani …BANI!

  2. Pai a vinde si fabrica alcool e ilegal?:))) Poate ca moldovenii sunt un pic alcoolici si d-aia merge afacerea:))) Nu te pune nimeni sa cumperi ordinara aia de Vorona la 2 lei/100 ml. Dar daca 70% din populatiune la 0ra 6 dimineata sunt prezenti la butic,cum sa nu-i mearga lu’ Cornelus?:))) Omu’ e cinstit prin afacerea cu alcool. Beti mai putin si-o sa aiba si el mai putin:))

  3. Nu trebuie sa ne mire acest lucru deoarece astazi toti cetatenii au studii superioare, accesul la studii este asigurat de grosimea contului din banca si nu de stiinta de carte deaceea Trofin isi permite sa se traga de sireturi cu ing.Delibas.Pe vremea impuscatului la facultate reuseau 10-15 elevi di Botosani acum se inscriu toti absolventii si toti termina.Au terminat facultati si cei mai in virsta care aveau bani, stiu cazuri de cetateni care inainte de revolutie aveau nobila meserie de mecanizator ca atit l-a dus capul iar dupa revolutie a termina concomitent liceul si facultatea de mai mare risul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *