Achiziția Casei Ankele, blocată. Flutur: Nu putem face cu bani de la primărie o expertiză pe o clădire care nu e a noastră

Bucuria Copiilor din Botosani, scoasa la vanzarePrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că municipalitatea nu are cum să facă expertiză la Casa Ankele, fosta Bucuria Copiilor, din moment ce clădirea nu aparține Primăriei Botoșani. Flutur afirmă că din moment ce această expertiză a fost cerută de viceprimarul Marian Murariu, îl așteaptă și cu o soluție în acest caz. Până atunci, achiziția Casei Ankele rămâne blocată.

like facebookÎl aștept pe domnul viceprimnar Marian Murariu, care a propus acest lucru, să vină cu solușia. Nu putem să face expertiză pe o clădire care nu este a noastră, cu bani de la primărie. Dacă găsesște o soluție, îl aștept. Să vină cu soluție”, a menționat Flutur.

Reprezentanții Primăriei Botoșani vor să cumpere clădirea în care a funcționat magazinul Bucuria Copiilor, în Centrul Vechi, pentru a muta sediile unor instituții, printre care și Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *