Un consilier local îi cere primarului Flutur să direcționeze economia obținută din refinanțarea creditelor către finalizarea teatrului: La 1 ianuarie 2018, teatrul să funcționeze

mihai tincu consiliul local botosaniConsilierul local PSD, Mihai Tincu, apreciază faptul că primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a obținut o economie de 100 miliarde lei vechi după refinanțarea creditelor și îi cere acestuia ca această sumă să fie direcționată către finalizarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”.

like facebookTincu spune că este o datorie moral-administrativă ca banii respectivi să fie dați către o investiție ”amorțite” , dar și o obligație a administrației locale.

”Este un lucru bun și îmbucurător mai ales când am auzit că primarul ar intenționa să dirijeze acești bani, cele 100 miliarde lei vechi, către dezvoltare. Eu salut acest tip de activitate și o aștept de mult. Este primul semn de acest tip de după iunie 2016, după alegerile locale, și i-aș recomanda domnului primar, ținând cont și de niște lucruri legate de istoricul financiar al acelor dobânzi ale primăriei și ținând cont de faptul că una din investițiile care zac la ora actuală, este închisă practic, este Teatrul, și este închisă și datorită faptului că la proiectare s-au greșit niște lucruri, moral-administrativ și mai ales datorită istoricului financiar al acestor credite, acești bani s-ar cuveni să fie dați către teatru”, a menționat Tincu.

El spune că această discuție trebuie avută și în Consiliul Local, iar ”luptele politice să fie date deoparte pentru a trece la treabă”, astfel încât până pe 1 ianuarie 2018 teatrul să fie pus în funcțiune.

One thought on “Un consilier local îi cere primarului Flutur să direcționeze economia obținută din refinanțarea creditelor către finalizarea teatrului: La 1 ianuarie 2018, teatrul să funcționeze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *