Flutur a găsit soluția la problema colectării gunoiului și în weekend. Ce propune operatorului Depozitului de la Stăuceni

Catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a propus operatorului Depozitului de la Stăuceni, respectiv firmei Diasil, să colecteze gunoiul în weekend, iar salariații să aibă o zi liberă în cursul săptămânii. Edilul municipiului susține că în weekend se adună o cantitate dublă de gunoi. Declarația a fost făcută după ce reprezentanții Consiliului Județean au spus că funcționarea depozitului de la Stăuceni și în weekend ar presupune o majorare a taxei la gunoi.

like facebookAm văzut că sunt probleme cu colectarea gunoiului în timpul weekend-ului. Am primit niște răspunsuri prin care se spunea că nu se poate, că este un contract care spune să se lucreze șase zile pe săptămână și dacă ar lucra a șaptea zi ar crește foarte mult prețul la gunoi. Nu cred acest lucru. Am făcut o propunere celor în drept, celor care trebuie să facă lucrul acesta. Vinerea, sâmbăta, toți merg la cumpărătur, gătesc, fac curățenie în casă și pun ce se adună la platformele de gunoi. Propunerea mea este, dacă tot vor să lucreze șase zile, de ce nu-și iau liber miercuri. Să lucreze sâmbătă și duminică, să putem duce gunoiul casre se adună în exces, dublu, și își iau liber miercurea și nu ducem nimic. Și uita așa rezolvăm o problemă. Este o provocare și o propunere pe care o fac către operatorul Diasil”, a menționat Flutur.

One thought on “Flutur a găsit soluția la problema colectării gunoiului și în weekend. Ce propune operatorului Depozitului de la Stăuceni

  1. Flutur nu stie ca la depozit ajung deseurile din tot judetul ? sau celelalte localitati, orase si Dorohoi tb sa se supuna neaparat programului stabilit de Flutur ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *