Primar implicat într-un scandal cu arme de foc şi răngi

primarie sigla genericUn primar din judeţul Botoşani a fost implicat într-un scandal monstru, petrecut duminică după amiază, la iazul ce îl are în proprietate.

Scandalul a fost aplanat de poliţişti care au fost anunţaţi prin serviciul de urgenţă 112. Tot circul a avut loc în localitatea Dimăcheni, iar protagoniştii, un grup de bărbaţi din comuna Vorniceni şi primarul comunei Dimăcheni, Ştefan Cojocaru. Cel care a sunat la 112, Daniel Oraşanu, de 39 de ani, din Vorniceni susţine că primarul l-a ameninţat cu puşca de vânătoare, apoi a dat cu maşina peste el.

De celalată parte, primarul comunei are o cu totul altă variantă. Ştefan Cojocaru susţine că a fost anunţat de oamenii din sat că la iazul său a venit un grup de câteva zeci de persoane. S-a dus acolo şi cei care i-au încălcat proprietatea au început să îl agreseze fiind lovit la un moment dat cu o rangă. A reuşit să scape urcând în maşină şi plecând de pe proprietate,.

like facebook„Au venit la pescuit, scăldat şi adunat mâncare la cai, cred că erau vreo 50. Daniel Orăşanu era în stare de ebrietate şi m-a lovit de mai multe ori. Noroc că m-am urcat în maşină şi am dat cu spatele, că nu ştiu ce se întâmpla”, a declarat alesul local.

Primarul a spus că în cursul zilei de marţi urmează să se prezinte la Seviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea emiterii unui certificat pentru traumatismele suferite.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, precum şi ameninţare.

2 thoughts on “Primar implicat într-un scandal cu arme de foc şi răngi

  1. de unde are asta iaz? dna doarme! la puscarie cu specimele astea de primari, niste cete de hoti in primarie! procuratura trezirea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *