Nouă grilă de salarizare pentru angajații Primăriei Botoșani. Flutur: Nu știu dacă va trebui să mergem cu același număr de personal

functionari publiciNegocieri între reprezentanții Primăriei Botoșani și sindicatul din administrație, după intrarea în vigoare a legii salarizării unitare. Primarul Cătălin Flutur a declarat că urmează să fie stabilită o nouă grilă de salarizare pentru angajații Primăriei, care să fie aprobată în Consiliul Local.

Toți cei din administrația publică vom avea o lună de foc, pentru că este luna în care suntem obligați să purtăm negocieri cu sindicatele și să intrăm în Consiliul Local cu o nouă grilă de salarizare a celor care lucrează în administrația locală”, a declarat Flutur.

like facebookPrimarul a spus că nu-și dorește o scădere a salariilor în urma acestor negocieri.
În schimb, ce am văzut acolo, nu știm dacă vom fi introduși într-o anvelopă salarială, dacă va trebui să mergem cu același număr de personal. Am văzut tot felul de discuții despre blocarea angajărilor în sistemul public, la nivel de discuții. Din păcate, îmi cer scuze, nu am citit noul program de guvernare cum nu l-am citit nici pe cel vechi. Toate sunt prinse în programul de guvernare, dar nu cred că aveam obligația să citesc”, a adăugat primarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *